Pagina's

zaterdag 18 juni 2016

Microsoft for education

Niet dat ik absoluut Microsoft wil aanprijzen, maar laat ons eerlijk zijn: De meerderheid van onze scholen gebruikt standaard enkele Microsoft producten binnen de schoolwerking. Sommigen mensen zijn fan, andere helemaal niet. Hoe je er ook tegenover staat, de realiteit vraagt over het algemeen dat je met enkele Microsoft programma's kan werken.

Microsoft heeft een apart platform dat zich speciaal richt naar mensen uit het onderwijs: Microsoft for education. Het platform bevat heel wat materiaal dat je kan gebruiken als inspiratie voor je les. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om online trainingen te volgen waardoor je de verschillende producten van Microsoft beter leert gebruiken.


Motiveren kunnen ze wel! Als gebruiker van het platform krijg je badges toegekend naar gelang de cursussen die je hebt gevolgd of de verschillende zaken die je hebt geprobeerd en gepromoot.

En last but not least ...
Tot 15 juli kan je jezelf kandidaat stellen om toe te treden tot de groep experten van Microsoft in education (#MIEExpert). Deze groep komt enkele keren samen in Brussel om ervaringen en ideeën uit te wisselen die een meerwaarde kunnen zijn voor het onderwijs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie. Deze zal verschijnen na moderatie door de auteur.