Pagina's

donderdag 31 oktober 2013

TTT: Toffe Toepassing geTest

TTT, oftewel Toffe Toepassing geTest, is een nieuwe rubriek op deze site. Regelmatig test ik een nieuwe toepassing uit en deel het resultaat ervan hier met jullie. Zo kan je naast de informatiefiches ook concrete voorbeelden van toepassingen bekijken en nagaan of ze iets kunnen betekenen in je les.

Met een allereerste toepassing wil ik graag peilen naar de interesse van de lezers van deze blog. StickyMoose is wat men noemt een voting tool.
Je tikt een vraag in die je graag aan enkele mensen wil stellen. De tool maakt een link aan die je naar de deelnemers kan sturen. Als zij hierop klikken krijgen ze een pagina waarop ze je vraag kunnen beantwoorden. Zo krijg jij het lijstje waar je op zit te wachten.
Deelnemers kunnen ook stemmen op een voorstel van een andere deelnemer. Zo kan je zien waar grote interesse voor is en wat je dus als prioriteit moet bekijken.

Als je hieronder op het logo van StickyMoose klikt kom je bij de vraag uit die ik jullie graag wil stellen. Welke Toffe Toepassing wil jij graag geTest zien op deze site. Vul het lijstje maar aan!


1 opmerking:

 1. Hi Inge,

  Hopelijk vond je Stickymoose bruikbaar! Alvast bedankt om onze app te gebruiken en laat gerust iets van je horen als je opmerkingen/suggesties hebt.

  Vriendelijke groeten,
  Wim, namens het Stickymoose team
  wim@stickymoose.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie. Deze zal verschijnen na moderatie door de auteur.